Netwerk- en serverbeveiliging

Veilig WiFi

Bent u opzoek naar een goede en veilige oplossing voor draadloos internet voor uw bedrijf? Wij kunnen dit voor u verzorgen. Sophos biedt veilige, centraal beheerde WiFi oplossingen en laat uw bestaande Sophos UTM fungeren als wireless LAN controller. Sterker nog, deze draadloze ICT infrastructuur kan tevens uitgerold worden naar colocaties door het inzetten van de Sophos Remote Ethernet Device (RED). Hebt u voor uw organisatie behoefte aan draadloos internet buiten de muren van uw kantoor? Dan kunt u kiezen voor de outdoor Access Points van Sophos.


Heeft u behoefte aan een professionele WiFi oplossing maar is uw firewall nog niet aan vervanging toe?
Ook dan hebben we de best passende oplossing. Sophos levert AccessPoints welke u kunt beheren vanuit Sophos central. Gemakkelijk te installeren en te beheren en bovendien schaalbaar voor uw organisatie.

Meer over Sophos Central WiFi

Guest Access en Bring Your Own Device (BYOD)

Faciliteer eenvoudig en veilig internet voor uw gasten met vouchers zonder dat ze hierbij gebruiken maken van uw eigen interne netwerk. Hierdoor schermt u uw gegevens af en voorkomt u een mogelijke besmetting door 'vreemde' devices.

Geavanceerde WiFi met netwerk protectie

Maak gebruik van geavanceerde versleuteling en authenticatie standaarden inclusief WPA2-Enterprise met IEEE 802.1X (RADIUS authenticatie). Door de perfecte ingratie met de Sophos UTM firewall bent u instaat om draadloos hetzelfde niveau van ICT beveiliging toe te passen als op uw vaste netwerk. 

Sophos Wireless Protection datasheet

Altijd de beste WiFi dekking voor uw organisatie

Wilt u een optimaal draadloos netwerk? Wij beschikken over professionele meetapparatuur zodat u altijd voorzien bent van het beste WiFi netwerk.

In de eerste fase analyseren wij uw omgeving op basis van bestaande bouwtekeningen of plattegronden van uw bedrijf. Deze tekeningen kunnen wij inladen in onze software. In de tweede fase komen we bij u op locatie om signaal en interferentie te meten. In de laatste fase doen we een ‘nameting’ om 100% draadloze dekking te kunnen garanderen. Wilt u een voorstel voor onze WiFi meting? Neem gerust contact met ons op zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Wilt u meer weten over onze WiFi mogelijkheden?

Neem contact op

Security tips

Regel back-up en beveiliging

Tref maatregelen zodat u beschikt over een goede ICT-beveiliging. Net zo belangrijk is een goede backup.....

Lees meer

kijk uit met gratis wifi

Inloggen op een gratis draadloos netwerk dat je niet kent is risicovol. Wil je toch gebruik maken van een.....

Lees meer

Een CryptoLocker herkennen

Wees altijd voorzichtig met het aanklikken van hyperlinks. Ook als deze van een betrouwbare afzender afkomstig.....

Lees meer

Referenties

  • Logo Cyclomedia
  • Praktijkschool Helmond
  • Bata Industrials
  • Ingenieurs- & adviesbureau ACE

Quotes

ÔÇťAragorn en Sophos zijn belangrijke componenten van mijn team."

Paul Verhees, IT-Manager Praktijkschool Helmond

All-in Beheer

Wij begrijpen het belang van een goed georganiseerde ICT-beveiliging en helpen graag het volledige beheer hiervan voor u te verzorgen. Onze ICT-Security specialisten gaan hierover graag met u in gesprek. Zelf het beheer doen? Natuurlijk! We maken samen met u een plan voor de implementatie en verzorgen vanzelfsprekend een training ‘on-the-job’. Meer informatie? Neem contact op!

Neem contact op met onze specialisten!

Telefoonnummer: +31 (0)40 2902892

E-mailadres: info@securityoplossingen.nl

Naar contactpagina