Netwerk- en serverbeveiliging

Next Generation Firewall? UTM? Wireless LAN Controller?

Het is allemaal juist! U kunt alle kanten op met onze schaalbare oplossingen, en dat in één apparaat, beheert vanuit één managementconsole.

Hiermee wordt uw ICT beveiliging en de complexiteit vereenvoudigd. Via een duidelijke en overzichtelijke interface krijgt u een goed inzicht in uw netwerkprestaties en beveiligingsniveau. Afhankelijk van de licenties die u activeert heeft u de beschikking over Netwerk Protection, Web Protection, E-mail Protection, Webserver Protection, Wireless Protection en Sandboxing functionaliteit.

Wilt u bijvoorbeeld uw Microsoft Forefront TMG vervangen omwille van uw Reverse Proxy functionaliteiten? SOPHOS heeft hiervoor de best passende oplossing. Bekijk hier waar SOPHOS het beter doet dan haar concurrenten.

Daarnaast is deze modulaire Next Generation Firewall uit te breiden met Remote Ethernet Devices voor het koppelingen van meerdere vestigingen, VPN clients, Logging en Reporting ten behoeve van compliancy (HIPAA, GLBA, SOX) en het managen van een volledig veilig en draadloos netwerk met bijbehorende AccessPoints voor binnen en buiten.

Lees alles over Sophos SG

Kies ik voor een SG of een XG firewall?

Sophos voert momenteel twee lijnen binnen het firewall portfolio. Dit is de Sophos SG-serie en de Sophos XG-serie. De hardware van beiden appliances is identiek, het is de software die het verschil maakt. Zo is de XG-serie in staat om met de sophos endpoint te communiceren voor een nog geavanceerder beveiligingsniveau. Ook is de Sophos XG750 nieuw in assortiment als high performance firewall voor de enterprise markt.

Lees meer over Sophos XG

Fysiek, Softwarematig of Virtueel?

Altijd een oplossing die past bij de wensen en eisen van uw organisatie. Naast de fysieke SOPHOS firewalls kunt u ook gebruik maken van een virtuele firewall van SOPHOS met ondersteuning voor VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V en KVM. Zelf al hardware in huis? Ook dan kunt u uit de voeten met de SOPHOS UTM door de software-matige versie te installeren op uw eigen hardware.

ICT beveiliging staat nooit stil

Het is vaak een kat-en-muis spel tussen cybercriminelen en ICT-securityfabrikanten. Hierdoor staan de ontwikkelingen op beveiligingsgebied nooit stil. Echter is de benadering van de oplossingen die wij aanbieden onderscheidend. Hierbij maken wij gebruik van SOPHOS producten die niet alleen de 'traditionele' definities bijwerken maar ook patronen kunnen herkennen op basis van 'live-protection'.

En nu we het toch over onderscheidende oplossingen hebben. SOPHOS is de enige fabrikant die de werkplek (endpoint) kan laten communiceren met de firewall doormiddel van de zogehete 'security-heartbeat'. Dit zorgt voor een nog betere ICT-beveiliging voor uw organisatie.

Toepasbaar voor uw organisatie?

Bent u opzoek naar een (betere) Next Generation Firewall, UTM, of wilt u weten of uw organisatie momenteel voldoende beveiligd is? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze securityspecialisten. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Ja ik wil een gesprek

Security tips

Een CryptoLocker herkennen

Wees altijd voorzichtig met het aanklikken van hyperlinks. Ook als deze van een betrouwbare afzender afkomstig.....

Lees meer

Regel back-up en beveiliging

Tref maatregelen zodat u beschikt over een goede ICT-beveiliging. Net zo belangrijk is een goede backup.....

Lees meer

kijk uit met gratis wifi

Inloggen op een gratis draadloos netwerk dat je niet kent is risicovol. Wil je toch gebruik maken van een.....

Lees meer

Referenties

  • Logo Cyclomedia
  • Praktijkschool Helmond
  • Bata Industrials
  • Ingenieurs- & adviesbureau ACE

Quotes

“We hebben overzicht en het vertrouwen dat alles naar behoren werkt.”

Jan van den Munckhof, ICT-Manager Bata Industrials

All-in Beheer

Wij begrijpen het belang van een goed georganiseerde ICT-beveiliging en helpen graag het volledige beheer hiervan voor u te verzorgen. Onze ICT-Security specialisten gaan hierover graag met u in gesprek. Zelf het beheer doen? Natuurlijk! We maken samen met u een plan voor de implementatie en verzorgen vanzelfsprekend een training ‘on-the-job’. Meer informatie? Neem contact op!

Neem contact op met onze specialisten!

Telefoonnummer: +31 (0)40 2902892

E-mailadres: info@securityoplossingen.nl

Naar contactpagina