Netwerk- en serverbeveiliging

Bescherming tegen ransomware met Sophos CryptoGuard

Sophos Central Server Protection advanced beschermt uw organisatie tegen ransomware zoals een CryptoLocker en Cryptoware. Lees onze securitytips en kom te weten hoe u een CryptoLocker kunt herkennen.

Lees onze security tips

Bescherm uw data zonder performance te verliezen

Sophos Central Server Protection Advanced combineert het whitelisten van serverapplicaties met anti-malware en maakt het mogelijk om de server met één klik te vergrendelen (server lockdown) via de eenvoudige en gebruiksvriendelijke Sophos Central managementconsole.

Door een vertrouwde serverconfiguratie te vergrendelen en de acceptatie van betrouwbare updates en gekoppelde dll’s te automatiseren, kost het vergrendelen van meerdere servers slechts minuten in plaats van weken. Dat is mogelijk omdat Sophos Central Server Protection Advanced de configuratie vereenvoudigt en alleen applicaties laat draaien die goedgekeurd of whitelisted (toegevoegd aan een lijst met toegestane applicaties) zijn.

Meer serverbeveiliging

Server lockdown

De één-klik vergrendeling (‘lockdown’) zet de server in de basis/afwijs-stand, zodat alleen goedgekeurde of whitelisted applicaties kunnen draaien. Dankzij de geïntegreerde anti-malware, het Host Intrusion Prevention System (HIPS) en whitelisting verbetert Sophos Central Server Protection Advanced de algehele beveiliging en kan het directe aanvallen veel effectiever voorkomen, zeker als het gaat om typische serveraanvallen vanuit de content of het geheugen, die vrij eenvoudig de beveiligingsproducten kunnen omzeilen die alleen whitelisting gebruiken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Sophos Server Protection? Neem dan gerust contact op met onze specialisten en maak een afspraak. Wij zijn u graag van dienst.

Maak een afspraak

Security tips

kijk uit met gratis wifi

Inloggen op een gratis draadloos netwerk dat je niet kent is risicovol. Wil je toch gebruik maken van een.....

Lees meer

Regel back-up en beveiliging

Tref maatregelen zodat u beschikt over een goede ICT-beveiliging. Net zo belangrijk is een goede backup.....

Lees meer

De mens als zwakste schakel

Banken vragen u nooit om inlogcodes te delen, net zo min als Microsoft u vraagt om mee te kijken op uw computersysteem.....

Lees meer

Referenties

  • Logo Cyclomedia
  • Praktijkschool Helmond
  • Bata Industrials
  • Ingenieurs- & adviesbureau ACE

Quotes

‘We weten dat we kunnen rekenen op de geweldige support van Aragorn en Sophos’

Arno Pijnappels, ICT coördinator ACE

All-in Beheer

Wij begrijpen het belang van een goed georganiseerde ICT-beveiliging en helpen graag het volledige beheer hiervan voor u te verzorgen. Onze ICT-Security specialisten gaan hierover graag met u in gesprek. Zelf het beheer doen? Natuurlijk! We maken samen met u een plan voor de implementatie en verzorgen vanzelfsprekend een training ‘on-the-job’. Meer informatie? Neem contact op!

Neem contact op met onze specialisten!

Telefoonnummer: +31 (0)40 2902892

E-mailadres: info@securityoplossingen.nl

Naar contactpagina