Gratis security tools

Op deze pagina treft u diverse gratis tools aan om uw ICT-omgeving beter te beschermen.
Wilt u graag producten van Sophos uitproberen? Dat kan. Alle producten van Sophos kunt u 30 dagen gratis testen, zonder restricties.

Heeft u ondersteuning nodig bij de installatie van uw Sophos producten of wilt u graag samen met onze ICT-securityspecialisten een ‘Proof-Of-Concept’ uitvoeren? Wij helpen u graag.

Sophos UTM Home

Wilt u de Sophos UTM firewall gratis in huis halen? Download dan nu de Sophos UTM home versie en gebruik alle functionaliteiten van de Sophos SG firewall volledig gratis.

De Gratis Sophos UTM-firewall voor thuisgebruik bevat volledige netwerk, Web, e-mail en Web Application beveiliging met VPN-functionaliteit en beschermt tot maximaal 50 IP-adressen.

De Sophos UTM Stopt bedreigingen in Web en E-mailverkeer met behulp van de ‘dual scanning Engine’. Tevens kunt u gebruik maken van de uitgebreide VPN-functionaliteit voor een veilige overdracht van uw bestanden

Download Sophos UTM Home

Probeer Sophos Intercept X - De oplossing tegen Ransomware

Sophos Intercept X werkt anders dan veel ICT-securityproducten die in de markt verkrijgbaar zijn. Intercept X haalt niet alleen zijn intelligentie uit updates en signatures maar signaleert ransomware en exploits zoals Cryptolockers voordat deze schade aan kunnen brengen aan uw bestanden. Intercept X blokkeert de versleuteling die door de ransomware wordt veroorzaakt en draait deze versleuteling terug met behulp van Sophos Clean.

Probeer Sophos Intercept X

Sophos Mobile Security for iOS

Download gratis Sophos Mobile Security voor Apple's IOS. De Sophos Mobile Security App geeft advies over het veilig gebruiken van uw Apple IOS-besturingssysteem. Tevens bevat Sophos Mobile Security de Sophos Authenticator voor het beheer van 'one-time passwords' en 'two factor authenticatie'.

Download

Sophos Home voor PCs en Macs

Bescherm al uw computers in huis met de gratis versie van Sophos Home. Maak gebruik van de uitgebreide antivirus, malwareprotectie en webfiltering functionaliteit. Pas eenvoudig beveiligingsinstellingen aan voor uw Windows PC's maar ook voor Mac devices.

 

Download Sophos Home

Referenties

  • Logo Cyclomedia
  • Praktijkschool Helmond
  • Bata Industrials
  • Ingenieurs- & adviesbureau ACE

Quotes

“We hebben overzicht en het vertrouwen dat alles naar behoren werkt.”

Jan van den Munckhof, ICT-Manager Bata Industrials

All-in Beheer

Wij begrijpen het belang van een goed georganiseerde ICT-beveiliging en helpen graag het volledige beheer hiervan voor u te verzorgen. Onze ICT-Security specialisten gaan hierover graag met u in gesprek. Zelf het beheer doen? Natuurlijk! We maken samen met u een plan voor de implementatie en verzorgen vanzelfsprekend een training ‘on-the-job’. Meer informatie? Neem contact op!

Neem contact op met onze specialisten!

Telefoonnummer: +31 (0)40 2902892

E-mailadres: info@securityoplossingen.nl

Naar contactpagina