Beveilig uw medewerkers

Grip op de beveiliging van uw mobile devices

Mobile Control van Sophos geeft gebruikers de regie over bescherming, beveiliging en beheer van mobiele apparaten. Hierbij komt mobiel beheer (MDM) op enterprise-niveau met individuele bestandsencryptie, geïntegreerde antivirus en webfiltering in één oplossingen bijeen.

Meer over Sophos Mobile Control

On-premise of in de Cloud?

Mobile Control is beschikbaar als een on-premise oplossing maar kan ook vanuit Sophos Central, het cloud-platform van Sophos en biedt het midden- en kleinbedrijf een eenvoudig toepasbare en beheersbare oplossing voor het beheer en de beveiliging van mobiele apparaten, content en applicaties. Het voordeel van Mobile Control vanuit Sophos Central is dat u geen separate managementserver in-huis nodig heeft om uw mobiele devices te beheren (MDM).

IOS, Android en Windows 10

De meeste recente versie van Sophos Mobile is naast IOS, en Android ook geschikt voor Windows 10 en is zeker van toegevoegde op het moment dat u binnen uw organisatie te maken heeft met een Bring Your Own Device (BYOD) beleid.

Integratie met Sophos firewall

Tevens integreert Mobile Control met uw firewall oplossingen van Sophos waarbij VPN en WiFi toegang geblokkeerd kan worden.

Secure Workspace

Met de meest uitgebreide versie van Mobile Control is het mogelijk om een ‘secure workspace’ beschikbaar te stellen op mobile devices. Op deze manier worden zakelijke- en privé gegevens van elkaar gescheiden. De data binnen de secure workspace is versleuteld en kan worden verwijderd van een device in geval van verlies of diefstal.

Lees alles over de Secure Workspace van Sophos

Security tips

Regel back-up en beveiliging

Tref maatregelen zodat u beschikt over een goede ICT-beveiliging. Net zo belangrijk is een goede backup.....

Lees meer

Een CryptoLocker herkennen

Wees altijd voorzichtig met het aanklikken van hyperlinks. Ook als deze van een betrouwbare afzender afkomstig.....

Lees meer

kijk uit met gratis wifi

Inloggen op een gratis draadloos netwerk dat je niet kent is risicovol. Wil je toch gebruik maken van een.....

Lees meer

Referenties

  • Logo Cyclomedia
  • Praktijkschool Helmond
  • Bata Industrials
  • Ingenieurs- & adviesbureau ACE

Quotes

ÔÇťAragorn en Sophos zijn belangrijke componenten van mijn team."

Paul Verhees, IT-Manager Praktijkschool Helmond

All-in Beheer

Wij begrijpen het belang van een goed georganiseerde ICT-beveiliging en helpen graag het volledige beheer hiervan voor u te verzorgen. Onze ICT-Security specialisten gaan hierover graag met u in gesprek. Zelf het beheer doen? Natuurlijk! We maken samen met u een plan voor de implementatie en verzorgen vanzelfsprekend een training ‘on-the-job’. Meer informatie? Neem contact op!

Neem contact op met onze specialisten!

Telefoonnummer: +31 (0)40 2902892

E-mailadres: info@securityoplossingen.nl

Naar contactpagina