Beveilig uw medewerkers

Meldplicht datalekken

Sinds 1 januari 2016 is de wet ‘meldplicht datalekken van kracht’. Hierbij is versleuteling (encryptie) van data één van de beste methodes om te voldoen aan deze nieuwe regelgeving. Wanneer een lek ontstaat door bijvoorbeeld onrechtmatig gebruik, verlies of diefstal en u kunt aantonen dat alle persoonlijke data was versleuteld, verkleint de kans aanzienlijk dat u een boete ontvangt van de Nederlandse overheid. Ook is het van belang dat u goed weet wanneer u een datalek moet melden bij het meldloket datalekken van de autoriteit persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe u zich kunt beschermen tegen datalekken of wanneer die op uw organisatie van toepassing is? Neem gerust contact met ons op.

Bescherming bij diefstal en verlies

Los van het feit of u moet voldoen aan regelgeving vanuit de overheid is het raadzaam om uw bedrijfsgegevens te beschermen met behulp van encryptie, ook als uw data geen persoonsgegevens bevat. Bij verlies of diefstal kan gevoelige data in handen vallen van de verkeerde personen en kan schade toebrengen aan het imago van uw onderneming.

Bescherm uw data daarom met Sophos Central Device Encryption binnen een paar klikken.Per maand betalen? dit kan via securityoplossingen.nl. Neem contact op met één van onze specialisten voor de mogelijkheden.

 

lees meer over Sophos Central Device Encryption

Security tips

Regel back-up en beveiliging

Tref maatregelen zodat u beschikt over een goede ICT-beveiliging. Net zo belangrijk is een goede backup.....

Lees meer

kijk uit met gratis wifi

Inloggen op een gratis draadloos netwerk dat je niet kent is risicovol. Wil je toch gebruik maken van een.....

Lees meer

De mens als zwakste schakel

Banken vragen u nooit om inlogcodes te delen, net zo min als Microsoft u vraagt om mee te kijken op uw computersysteem.....

Lees meer

Referenties

  • Logo Cyclomedia
  • Praktijkschool Helmond
  • Bata Industrials
  • Ingenieurs- & adviesbureau ACE

Quotes

ÔÇťAragorn en Sophos zijn belangrijke componenten van mijn team."

Paul Verhees, IT-Manager Praktijkschool Helmond

All-in Beheer

Wij begrijpen het belang van een goed georganiseerde ICT-beveiliging en helpen graag het volledige beheer hiervan voor u te verzorgen. Onze ICT-Security specialisten gaan hierover graag met u in gesprek. Zelf het beheer doen? Natuurlijk! We maken samen met u een plan voor de implementatie en verzorgen vanzelfsprekend een training ‘on-the-job’. Meer informatie? Neem contact op!

Neem contact op met onze specialisten!

Telefoonnummer: +31 (0)40 2902892

E-mailadres: info@securityoplossingen.nl

Naar contactpagina